Fűszeres csirkemellcsíkok sajtos krémbevonattal Élvezd a ropogósra sült csirkemellcsíkok ínycsiklandó kombinációját, amelyet gazdag, krémes sajttal díszítettünk. Ezek a fűszeres falatok tökéletes választás egy könnyű vacsorához vagy bulis nasihoz, ahol a
Ezek a csirkemellcsíkok sajtkrémes bundában sülnek aranybarnára, miközben kívül ropogós, belül pedig szaftos marad a husi. A massza elkészítése egyszerű, és ha ügyelsz az olaj hőfokára, garantált a tökéletes végeredmény. Kezdőknek is abszolút vállalható recept - csak egy tál, egy serpenyő és egy kis odafigyelés kell hozzá.
Keverjünk össze egy tálban habtejszínt, krémsajtot és tojásokat, majd adjuk hozzá a lisztet, és alaposan keverjük simára, végül sózzuk meg a masszát. A csirkemellet vágjuk fel 2 cm széles csíkokra, majd forgassuk meg a lisztben, ezt követően a krémsajtos elegybe is mártsuk. Forró, 160 fokos olajban süssük mindkét oldalát aranybarnára, hogy ízletes és ropogós legyen. A kész csirkecsíkokat papírtörlőn csepegtessük le, majd tálaljuk őket finom, krémes krumplipürével. (A recept részleteit itt találhatod!)