**Vasárnapi Krémes Szelet Recept** **Hozzávalók:** *Az alaptésztához:* - 250 g liszt - 125 g vaj vagy margarin - 100 g cukor - 1 tojás - 1 csomag sütőpor - Egy csipet só *Krémhez:* - 500 ml tej - 100 g cukor - 2 csomag vaníliás pudingpor - 200 g vaj -


Te együtt szoktad mosni a törölközőket az ágyneművel? Akkor ezt jobb, ha tudod

Ha a sütemények világában vagy, és éppen egy különleges receptet kutatsz a hétvégi étkezéshez, akkor jó hírünk van: a legjobb helyen vagy! Készítettünk egy krémes finomságot, ami egy kis meglepetést is tartogat – garantáltan senki nem tud majd neki ellenállni. Nézd meg, mit ajánlunk!

A tésztához szükséges hozzávalókat gondosan összegyűjtjük, majd egy rövid pihenőre félretesszük őket, hogy az ízek harmonikusan összeérjenek.

A tésztát négy egyenlő részre osztjuk, majd egy 20x30 cm-es, vajjal megkent tepsiben sütjük meg a négy lapot. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és körülbelül 8-10 perc alatt készre sütjük őket.

A krémhez a pudingot megfőzzük a cukorral, ha kihűlt összekeverjük a keményre felvert Hulalával.

Betöltjük a lapokat, egy éjszakára hidegre tesszük, a tetejét enyhén sütőpapírral fedjük le és egy tepsit vagy könyvet téve lenyomatjuk.

Related posts